servicii

web design

 

Serviciul de web design reflecta interactivitatea companiei in mediul online. Scopul nostru este acela de a crea un concept care sa se plieze atat pe cerintele companiei, cat si pe cerintele clientilor.

Toate proiectele noastre urmeaza un sir de procese, in urma caruia ajung in mediul online. Prima parte a procesului o reprezinta analiza proiectului, prin care putem intelege mai bine nevoile companiei, urmata de oferirea unui concept clientului, pe baza analizei noastre. Urmeaza apoi partea de design, in care prezentam propunerea grafica, si in final, partea de implementare si testare.

Munca noastra consta in lansarea atat de proiecte de dimensiuni mici, precum si proiecte complexe de tipul portalurilor, magazinelor online, sistemelor de management online.

 

identitate vizuala

 

Identitatea vizuala are rolul de a exprima personalitatea unica a marcii, prin aplicarea corecta a elementelor vizuale. Acestea ajuta la castigarea marcii in notorietate si impune siguranta.

In urma procesului de integrarea elementelor definitorii, precum numele companiei, sigla, culori, fonturi, se formeaza pachetul de identitate. Acesta cuprinde manualul de identitate, ce prevede regulile de utilizare a siglei precum si documente personalizate (carti de vizita, foi cu antet, mape, fluturasi, afise, newsletter, etc.).

Scopul identitatii vizuale este acela de a crea utilizatorului o imagine memorabila a companiei, asigurand in timp coerenta si stabilitate.

 

marketing online

 

In prezent se pune un accent din ce in ce mai mare pe promovarea in mediul online a site-urilor. Acest lucru poate fi realizat prin mai multe tehnici ce ajuta la optimizarea site-ului in motoarele cautare, marketing pe motoare de cautare, reclame, social media.

Rezultatul final ofera o pozitionare mai buna a site-ului in rezultatele motoarelor de cautare, implicit un trafic mai mare. Rezultatele eficiente au nevoie in primul rand de calitate, din punct de vedere al continutului site-ului, precum si de mentinerea unei legaturi stranse cu utilizatorul.

Interactiunea cu utilizatorul poate fi facuta si in afara site-ului, prin integrarea retelelor de socializare in cadrul companiei. Dezvoltarea de campanii sociale de marketing in mediul online atrage mereu noi vizitatori si ii fidelizeaza pe cei deja existenti.

 

testimonial

"From the outset Webcore team have been super efficient, informative and have listened to what I actually wanted. The one to one service we received was nothing short of excellent, and nothing we asked for was too much trouble to sort out. From now on there will only be one website design company I work with and recommend."
Philip Kitchen
 - Office Manager, AA Moves
"Webcore did an amazing job with our cosmetic surgery website. They took the time to understand exactly what I wanted and delivered an outstanding project. I would highly recommended them! "
Ganesh Rao
"Suntem foarte multumiti de conceptul realizat, se potriveste perfect cu atmosfera din cafenea.
Am avut si avem in continuare o colaborare perfecta.
Va multumim pentru tot!"
Giorgiana Astelean
 - Asociat
"Fiind o companie nou intrata pe piata, am avut nevoie de o imagine care sa atraga clienti, sa inspire incredere. Echipa Webcore a inteles perfect acest lucru, fapt pentru care suntem extrem de multumiti."
Nicu Costea
 - Asociat
"Ideea mea a fost transformata intr-un site bine proiectat si desenat, de catre cei de la webcore. Pe scurt, Webcore nu face site-uri "din topor""
Octavian
 - pierce-yourself.ro
"Via a friend I got to know about about Webcore and as I needed a webpage for my company Buy&Smile I decided to work with Webcore. The webpage they designed was exactly what I wanted and they proved to be very helpful and reliable with good ideas not only for webpages but also for any other kind of designs like flyers, posters and so on.
It is a pleasure to work with Webcore, I received outstanding service for a fair price. I can only recommend Webcore to everybody who is looking for high quality webdesign."
Martin Bronner
 - Administrator
"Foarte buna colaborarea pe partea de design: newsletter, agende, plannere si site , imi place rezultatul la care am ajuns impreuna."
Adrian Boldan
 - Asociat

social